Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, January 2, 2015

Selamat Tahun Baru , 2015

Assalamualaikum & Hello.

Dah jadi rutin tahunan keluarga besar belah Mama akan berkumpul untuk have fun di malam tahun baru. Memang daripada aku kecik sampailah dah kahwin ni. Tradisi ni masih diteruskan. Setiap malam tahun baru , ktorg akan buat potluck dan sesi tukar tukar hadiah. Gitu. Alah. For fun between families.


Lokasi yang menjadi pilihan kali ni ialah rumah aunty aku dekat Pandan Indah. Agak strategik juga lokasinya sebab tinggi dan boleh nampak KL ! Maka dengan itu , bolehlah nampak bunga api dekat KLCC - Dataran Merdeka.

Tapi takpe , gambar bunga api tu aku tunjuk nanti. 


Muka bahagia orang yang datang paling lambat tapi orang yang paling awal dapat hadiah. Ekekeke.


Muka bahagia makcik aku yang dapat hadiah. Eh. Hadiah aku tu bukan recycle hadiah kahwin ye. Luls.


Aktiviti melepak depan tv - borak borak - makan sampai lebam sementara tunggu masuk tahun baru.



5 -- 4 -- 3 -- 2 -- 1 , WELCOME 2015 !!






Alhamdulillah ! Dah masuk tahun 2015. Semoga semua impian dan azam tahun 2015 korang semua akan tercapai. Azam tahun 2015 aku , nak anak sorang dan nak makan banyak banyak tapi nak kekal kurus melidi. Luls ! Hahahahahahahahahahaha. 


Thanks for your time , love ya people.


p.s : kita tunggu dan lihat , ekekeke.


22 comments:

  1. Happy New Year Makcik!!!!

    Fuhhh fuhhh sila ambik turn untuk pregnant this year :D Amin..

    Tak sabar nak dapat news ni.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy new year awak !! Erk. Amek turn eh , bagi anak 4 la dulu. Ekekeke. Amiinn. Kalau ada good news I tell you okay. :D

      Delete
  2. yes...tak sabar tgk baby nadia & wan gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kemain yes ! Hahaha. Amiinn. Mohon comel macam ai , kah !

      Delete
  3. Selamat Tahun Baru Nadia.
    Aminn Aminn. moga moga ada rezeki timang anak tahaun ni :D

    ReplyDelete
  4. eh ehh.. pandan indah kat mana? rumah kte kat pandan indah jugak.. .. hehehe.. seronok pulak tengok ur family kumpul ramai2 macam ni..siap ada hadiah2 lg tuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni resthouse aunty kita je dekat Condo tepi MRR 2 tu. Tak ingatlah nama dia apa. Hahaha. Bestt ! Hadiah pun best. :D

      Delete
  5. Sorang je???Tahun pertama mintak je 3 terus..tunggu 9 tahun nanti baru beranak lagi..mudah kerja ..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakakakakaaka ! Melampau kak. Rabak la kalau 3 terus. :P

      Delete
  6. Selamat tahun baru nad..")

    cantiknye view..."

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Tahun Baru Wawa ! Hehehe. Cantikkan. :D

      Delete
  7. happy new year 2015....
    meriahnya dapat berkumpul family semua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy new year to you too ! Hehehe. Sekali sekala kenalah macam ni. :D

      Delete
  8. Happy new year kak nuriesyanadia cyg cyg hahahahaha

    ReplyDelete
  9. aminnnnn..
    cepat bagi kitorg anak buah cecomel yeeee. hikhik
    selamat tahun baruuuu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiinn. Kalau bagi korang anak buah cecomel , tolong beli hadiah baby cecomel gak eh. Selamat tahun baru Aisya. :D

      Delete
  10. wow bestnya saling tukar hadiah... btw selamat tahun baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestttt BBL , sebab jarang jarang buat macam ni. Selamat tahun baru juga. ^^

      Delete
  11. Happy new year nadiaaa. sorry lambat benor nak wishnyaaa. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy belated new year Scha ! Hahahaha. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah