Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, January 12, 2015

Solemnization & Reception of Wan & Yaya

Assalamualaikum & Hello.

Okay lambat bersiaran harini gara gara malas yang melampaui batasan. Serious malas gila ni. Hish. Tapi mengenangkan alexa tu , aku tulis juga sikit. Hahahaha. Apa nak jadi tah dengan budak ni , kemain malas harini. Nak tepek watermark pun malas - melampau. T_T

10 January 2015 - Solemnization

This is our first solemnization to attend untuk tahun 2015. First solemnization yang buat ktorg back to tempat ktorg dinikahkan beberapa bulan yang lepas which is dekat Masjid Besi Putrajaya. Gila mengenang kembali hoii. On the way pergi masjid haritu pun - aku neves. Hiks.


Neves tak neves la kan sebab boleh selfie , ehek!

Dan around 11 lebih , majlis pun bermula. Serious teringat balik betapa nevesnya aku masa duduk dekat atas bantal nikah tu. Rasa macam nak terkeluar jantung weh. Masa tengok dorang nikah haritu , aku yang sakan menyengih. Kau dah kenapaaaaaa Nadia.



Dan dengan sekali lafaz , sahlah dorang menjadi suami isteri. Alhamdulillah.


Jyeah ! Cium dahi satu kali , hahahaha. 

Masa aku haritu , takde cium cium dahi. Ayah tak kasi. Hehehe. Ai pun malu. Lol !


Antara geng geng dorang yang dapat datang masa akad nikah haritu. And yes , aku sorang je perempuan. Takde geng. Hahahaha. Sebab Rina tak dapat datang - Eshat keje. Sarah pun takde sebab pergi Bandung. Maka , ahkak membawa diri bersamaaaaaa tetttttt ! Tetttt sangat , aku kesudahannya berkepit jela dengan laki sendiri. Lulz.


11 January 2015 - Reception

Bagi aku senang buat majlis macam ni. Semalam nikah , esoknya kenduri. Senang. Penat pun sekali je. Lagi pula bila kenduri tu combine belah lelaki dan belah perempuan. Kurang penat , esoknya dah boleh rehat rehat. Macam aku haritu , perghh ! Sampai dah takde mood sebenarnya nak bersanding bertandang bagai. Gap jauh jauh. Sobssss.


Kalau ada kenduri kawan kawan Wan - kawan kawan Eshat. Maka ktorg berdua pun ada small gathering.


Selamat datang Yaya ke Persatuan Bini Bini Duduk Tepi Court Futsal. Wakakakaka !


Pengantin lama yang masih tak jemu nak tumpang pelamin orang. Miahahaha.


Last but not least , geng Putrajaya.
Aku perati gambar ni bukan main ramai lagi yang tido termasuk laki aku sendiri ! Hahahaha.


Selamat Pengantin Baru Wan & Yaya !!


Thanks for your time , love ya people.


p.s : baju tunang muat lagi weh , gilalah ! hahahaha. padahal. T_T


30 comments:

  1. HAI AWAAAAAAAA.... JOM KAWEN,HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haiii Onie , jom jom ! Nak kawen kat mane. :P

      Delete
  2. macam nad pulok yg pengantinnye ~~ baju kemahen....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha hasil rembatan baju tunang , itu je yang hado. :P

      Delete
  3. mengimbau memori kawen dulu nampaknyaa. hahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ! Pengantin basi , biasalah tu. :P

      Delete
  4. orang lain yang nikah, orang lain yang menyengih..dah kenapa?hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kannn ! Melampau tau si pengantin basi ni. :P

      Delete
  5. Welcome to the club Yaya ke tepi court futsal.. Hihihi :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah rina dah nak dpt baby baru kite tau.. kite nak excess ke blog rina tak lepas plk kenape tah die deny kite sedihhh :(

      Delete
    2. aik takleh ke husna? cuba lagi sekali boleh tak?

      Dah kenapa blog kite tu.. T___T

      Delete
    3. Una : Alaaa tayah gathering sangat dekat sini , cepuk kang ! Hahahaha.

      Makcik : Hahaha kann ! Muka tepi court , malam ni dating lagi. Yeay !! Aunty Nad nak kena tendang lagi katanyaaaa. :D

      Delete
  6. Replies
    1. Aku kasi chance perantin rasa tinggi , plus aku pakai flat shoes je now. T_T

      Delete
  7. sikitttt hari lagi tak muat laa tu baju tunang u. ehem ehem ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehem ehem , sekarang pun rasa macam taknak kancing. Eh. :P

      Delete
  8. hehehe musim kawan kawan kawen and musim jawab soalan bila nak kawen hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasalah tu , nanti dah kahwin. Datang pula soalan - 'Dah ada isi ?'. T_T

      Delete
  9. nasib taktertukar yang mana satu pengantin hikhik. Gorgeous baju Kak Nad >.<

    (http://anies-msletoes.blogspot.com/2015/01/saya-pun-kpoppers-jugak.html)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakakaka ! Makan hati pengantin tau kalau tertukar. Thank you Anis. ^_^

      Delete
  10. wuishh. cantiklah baju diaaa. seriusss!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baju siapa baju siapa. Seriusnyaaaa. Auumm ! :P

      Delete
  11. tahniah... haha tak menahan nama persatuan bini duk tepi padang futsal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha ! Kurlasss kan nama team ktorg. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah