Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, January 19, 2015

Teaser : Its Lee Kwang Soo !

Assalamualaikum & Hello.


Seriously mood nak update blog - takde langsung. 
Kusss semangat. Mana pergi tah kerajinan aku tu. 
So , nah ! Teaser je yang mampu aku kasi.
Full entry , korang tunggulah nanti. Hahahaha.
Maafkanlah ye diriku ini.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : tu belakang tu Lee Kwang Soo punya nama samaran. kakakaka. :D


36 comments:

  1. Replies
    1. Hahaha kannn ! Binatang nama samaran dia awaaa. :D

      Delete
  2. Hahahaha. jirapah dan LKS tak boleh dipisahkann :D

    ReplyDelete
  3. takpe takpe..memahami keadaan ibu preggy..kekekek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masih tegar dengan komen dia yang berunsur preggy itulah dia Kak Idzwa ! Hahahahaha.

      Delete
  4. Hahaha... kwang soo nme manja kan...keke

    ReplyDelete
  5. Bila tengok jirapah ni, kite rase sentap hahaha.

    Sebab masa skolah kawan2 panggil kita Jirapah sbb tinggi. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berapa tinggi awak Eka oiii sampai jadi zirafah ha nama manja. Hahaha. :D

      Delete
    2. takde tinggi sgt pon.165cm je. Tapi sebab masa tu budak lelaki ramai yg rendah, tak pasal2 kene panggil jirapah. hahaha

      Delete
    3. Tinggilah juga untuk ketinggian perempuan. Hahaha.

      Delete
  6. Replies
    1. Zoo Melaka Kak Lily ! Mehlaaa ikut belakang. :D

      Delete
  7. Wauuu, akak pernah merasa macam ko rasa Nad. Lepas tu akak disahkan mengandung. Mesti ko pun jangkit juga ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erkk ! Hahahaha. Ni cubaan serkap jarang ke. Lulz. Tapi serious malas weh.

      Delete
  8. jangan malas sangat boleh! hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah malas masalahnya , nak buat macam mana. Hahahaha

      Delete
  9. nak entry lagi.. nak entry lagiiiiiiiiiii.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaa malasnya malasnyaaa malasnyaaaaa. Hahaha. :D

      Delete
  10. Akak dulu masa ngandung pun malas nak update blog..berbulan2 la malas nya..tapi tu akak masa ngandung..Nad bukan ngandung..kan??

    soalan jerat nih..

    hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wussshhh ! Ramainyaaaa yang bagi soalan perangkap ni. Makhaih. Takut nak jawab. Hahahaha. :P

      Delete
  11. Replies
    1. Tapi Dungun lagi best ! Ada lauttttt. :D

      Delete
  12. Jauh berjln sampai ke mrlaka...best wooo..tp x panas ke nadia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukurlah kalau Melaka tu tak panas kak. Hahahaha. Panas gilaaaaaa ! Ketiak , lecak ! Hahahaha.

      Delete
  13. Akak pun nampak si 'Lee Kwang Soo' ni hari tu tapi tak sempat minta autograph sebab dia tengah sibuk meragut daun. Akak pulak dalam tram. Hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha ! Tula , kita pun tak sempat minta otograp. Dia duk busy mencekik kat belakang tu. Hahaha. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah