Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, January 7, 2015

Wordless Wednesday : Get Well Soon Nadia

Assalamualaikum & Hello.


Okay semalam satu hari tak update blog sebab MC , harini pun masih lagi MC. Doakan aku cepat baik ye ! Hehehe. Komen komen korang pun tak sempat nak reply. Maaflah ye. :D

Thanks for your time , love ya people.


p.s : selsema pakej dengan sakit tekak ! fuhh. legaaaa. 

28 comments:

  1. get well soon makcikkkk. jangan lupa makan ubat. :D

    ReplyDelete
  2. get well soon nad. . MC sbb berisi kot. . AMINNNN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you klon Caca Maembong. Hehehe. Amiinn. ^^

      Delete
  3. dah berisi kot kak nadia....:) get well soon kak... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboiii Ina , amiinn ! Thank you dear. ^_^

      Delete
  4. cepat sihat makcik!!! Nak jumpa awka weekend ni T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je jumpa makcik , suara kita je rock. Hahahaha. :P

      Delete
  5. sama la kita..tapi kugagahi juga..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba gagah tapi dah jadi macam bertabah kesudahannya. Hahahaha. :D

      Delete
  6. awaa...makan ubat bebanyak ye awaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay Onie , kita makan sampai high okay tak ? :P

      Delete
  7. Replies
    1. Sudah tapi suara masih garau , nak dengar ke. Hahahaha. :D

      Delete
  8. take care dik...tak lama lagi dah tu ;)

    ReplyDelete
  9. ada berita gembira ke....ahaks...gws Nadia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiinn ! Doakan ye kak. Thank you kak. ^_^

      Delete
  10. get well soon yang..hopefully ada happy news..ngeh ngeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe , amiinn ! Akak pun sama tau. :D

      Delete
  11. Nad ni, dah kahwin pun kena amik ubat gatal lagi ke..mihihihi..gelak keji

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakakakakaa ! Kannn. Tekak ni ha gatal kemain. Tsskkk.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah