Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, January 14, 2015

Wordless Wednesday : Happy Birthday Ibu Mertuaku

Assalamualaikum & Hello.


Kepada orang yang tengah buat peace dekat sebelah aku tu ,

Selamat hari lahir Mama ! Semoga panjang umur , dimurahkan rezeki untuk belanja ktorg selalu. Eh. Hahaha. Semoga dikurniakan kesihatan yang baik dan moga moga gembira selalu.

Happy birthday to you , 
Happy birthday to you ,
Happy birthday to Ibu Mertuaku ,
Happy birthday to you !!!


Thanks for your time , love ya people.


p.s : baru masuk kerja dah mengantok , kau dah kenapaaaaaaa.


18 comments:

  1. happy birthday utk ibu mertua nurie :)

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday Mama Wan & Nad :)

    Eh cantik la colour baju FMIL awak tu makcik.. Macam suka je.. Hihihi :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Makcik ! Hahaha. Suka eh , pergi beli and buat baju raya tahun ni cepat. :P

      Delete
  3. recycle gambor kawen. hahahah :D selamat hari lahir mak cik.^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ini je gambor yang cantik , thank you Nani. :D

      Delete
  4. Happy Birthday Acik.. semoga bertabah mendapat menantu mcm nurie hahahahahahahaha *tetibe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak mertua aku memang bertabah sangat dapat aku ni. Wakakakaka. Dahla rajin - cantik pula tu. Hahahahahaha.

      Delete
  5. Happy Birthday mama Wannn! Huntunglaaa dah ada mak mertuaaa hahahhahaha

    ReplyDelete
  6. happy birthday mak! nak anak angkat yg comel tak..?

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir mak.. tetiba mak jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehhh tetibaaaa sangat kan , thank you BBL. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah