Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, January 21, 2015

Wordless Wednesday : Pomegranate & Strawberries

Assalamualaikum & Hello.


Breakfast like a king kataaaaa kau. ^_^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : terasa kaya makan stroberi di pagi hari. lulz. :P


22 comments:

  1. Healthy breakfast for baby tummy ye? Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaaa ! Hahaha untuk senang berak la. :P

      Delete
  2. amboiii..sakan breakfast like a king... merah nyala ..sib baik bekas pinky

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merah menyala oh breakfastku. Hahahaha. :D

      Delete
  3. woiiiiiii! kuajakkk! post! kuajak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak post bekas boleh la. Nah ! Hahahahaa. Isi dah habes. :D

      Delete
  4. kene dok cameron ni.. hehehehe.. :) take care kak nad...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha ni pun ayah beli kat Cameron semalam , kita rembat aje. Take care juga Ina. :)

      Delete
  5. Elok amalkan mkn strawberry ni...kulit cantik dan byk serat kan...sedap pun sedap...ermmm terasa nk mkn strawberry plak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak , dahla sedap banyak khasiat pula. Hehe. Balik ni apa lagi - borong stroberi la. :D

      Delete
  6. ehem-ehem...batuk kuat sikit...makan buah delima ni elok kan utk org pregnant...ehem2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuatnyaaaa batuk , g makan ubat batuk hoi. Hahaha. Untuk semua orang pun eloklah. ^_^

      Delete
  7. stoberi tu kalau celup coklat cardburry cair lagi ohsemmmm. hahaha :D

    ReplyDelete
  8. Amboi, breakfast 'tobeyi' (macam kata anak bujang cilik akak) *_* Kalau dapat ada chocolate dip di sebelah mesti lagi sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tobeyi ! Alahaiii comelnyaaa la tobeyi. Hahaha. Pergh. Kalau da ade cokelat tu memang meriahla bekal. :D

      Delete
  9. Replies
    1. Tung tang ting teng tonggggggg ! Hahahaha

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah