Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, February 16, 2015

2 Saluran Baru Astro Untuk Si Penggila Korea - Oh!K HD & Channel M HD

Assalamualaikum & Hello.

Untuk penggila penggila Korea macam aku - macam aku - macam aku dan aku lagi. Ahaks. Ada good news untuk golongan golongan macam kita ni , which is Astro telah memperkenalkan dua lagi saluran baru untuk penggila Korea. Iaitu saluran Oh!K HD dan Channel M HD.


Bermula daripada 16 February hingga 28 February , kesemua pelanggan yang mengambil pakej Beyond boleh menikmati pratonton saluran ini secara percuma. OMG !! Okaylah balik ni juga aku nak try tengok saluran ni. Kalau takde , esok juga aku bakar Astro tu. Wakakakaka !

Oh dan seperti biasa , bila Astro dah kenalkan saluran baru ni. Mestilah akan ada juga bayaran pakej baru untuk terus menikmati Korean pack tersebut. Dan untuk Korean Pack ini akan dicaj RM 10 sebulan. 

Maka dengan itu , malam ni juga aku nak sign agreement dengan Wan yang aku akan bayar RM 10 sebulan demi saluran Korean Pack ni. Hahahahaha. Asalkan aku boleh tengok oppa , namja yang flawless tu. Ekeke. Minta minta Wan agree dengan cadangan aku ni , kalau tak aku suruh dia potong pakej sports tu pula. Harharhar. 


Thanks for your time , love ya people.


p.s : demimu Korea , hahahaha aku cubalah pejam mata untuk RM 10 tu. Ekekeke.


21 comments:

  1. Replies
    1. Try jangan tak try , kalau takde kite letopkan Astro esok. Hahahaha.

      Delete
  2. Ok nak langgan jugak. Hahahaa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Langgan jangan tak langgan Nani , boleh feeling feeling. :D

      Delete
  3. Hahaha. Adoi. Channels ni akan membuat orang lain risau sebab tak ada peluang untuk tengok TV. Hmmm. Habis muak tengok kakak asyik layan korea ni. Fenomena betul yea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jyeahhh ! Memang selalu dah kita ni kena bambu dekat rumah , macam dah takde channel lain. Ekekekeke. :D

      Delete
  4. habisla adik2 sy kat umah tu makin perasan duduk korea lah gamaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semalam sempat terjah yang pratonton , boleh ada cerita Hotel King pulaaaaa. Hahahaha.

      Delete
  5. nak beli tkut tak tertngok je. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Same denganlah kita , tu yang tengah berpikir pikir. Tapi macam kene juga beli. Eh. Hahaha.

      Delete
  6. Entah tengok entah tidak kalau akak tambah. Ni baru nak tengok Angle Eyes yang dah berkurun tamat. Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah Angel Eyes tu best juga ! Kita baru selesaikan Pinocchio. Ni patah balik Doctor Stranger. Wakakaka. :D

      Delete
  7. Apa ada dalam saluran ni? Akak peminat drama Korea jerk, takdalah tegar mana pun. Ni Nadia, dah check ke belum semalam, ada tak saluran ni kat rumah for free viewing? Tapi tadi akak baca paper takda orang pun dilaporkan bakar Astro kerana geram maknanya adalahkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama je macam channel One HD tu , ada drama - ada program music dan sebagainya. So far cerita baru juga dia tunjuk semalam. Tu yang kemain bersengkang mata tengok drama sampai sudahnya drama tengok kita. Ekekekeke.

      Delete
    2. Oh, kalau macam One HD tu okeylah! Bolehlah pejam mata sambil masuk tabung duit RM10 nak bayar Astro hujung bulan nanti. Tapi kalau akak bertafakur tengok cerita Korea, 'bapaknya' membebel-bebel suruh dengar ceramah agama tau. Ada hati pulak nak tambah channel Korea. Ada yang kena hempuk kang *_*

      Delete
    3. Wakakakakaka ! Kalau dah jodohla kak kalau macam tu. Lol. Tapi 2 channel ni memang banyak nau drama yang baru baru. Rasa macam eh confuse nak tengok mane satu. Ekekeke.

      Delete
  8. Wah..mengadap tv je lah gini nnti...xjadi kerja..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ! Tu yang blog ke mana tuan blog ke mane. Hahahaha.

      Delete
  9. nasib baik sekarang musim kemarau, cantik je gambar kat tv.. nanti musim sejuk (hujan) kita bakor Astro sebab tak kasi tengok cerita Korea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakakaka ! Kan. Kita bakor , jangan tak bakor. :D

      Delete
  10. Assalam sis..utk bulan seterusnya pun caj Rm10 gak eh?

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah