Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, February 12, 2015

Khamis Yang Malas - Quote Laki Bini !

Assalamualaikum & Hello.


Lets grow old together husband , love !


Thanks for your time , love ya people.


p.s : hari hari pun mood wordless , hang pasaipa. hahaha.

32 comments:

  1. Assalamualaikum nad, amboiii malas dia ya... hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Tahu takpe , tak terbendung malas dia. Hahahaha.

      Delete
  2. Coming soon macam ni. hahahha. ehhhh apesal malsa malas ni :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nani , cepat sikit ! Hahahaha. Malas sebab takde idea kot. Lol. :D

      Delete
  3. sama.... dah wape hari tak berupdate... kah...kah..kah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha sep sikit !! Ni pun update cincai habes. :P

      Delete
  4. HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    ReplyDelete
  5. Sama la. . MALAS tp kita x ada bag ;'(

    ReplyDelete
  6. tua dan gemuk bersama..gitu..kekekekee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jyeah ! Itulah yang kita mahukan , hahahaha.

      Delete
  7. Replies
    1. Untunglah Yatt masih rajin , hahaha. Meh pass sikit kerajinan tu. :D

      Delete
  8. dah memang hidup kita ni untuk tua..jadi lalui saja dengan ceria ye Nad..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak , marilah kita menceriakan hari kita. Gitu. :D

      Delete
  9. Replies
    1. Pergi cari boifren ustad satu dekat UIA tu. Hahahaha.

      Delete
  10. Khamis yang malas? Ke hari-hari dah malas menimpa ni? Hahaha... Malas-malas pun rajin juga update :) Jomlah kita sama-sama jadi couple yang tua tapi lovey dovey, hopefully *_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rajin amendenya kak , rasa macam ape dah ni. Hahaha. Betul ! Marilah kita menjadi couple yang shoooo shweeeetttt. :P

      Delete
  11. hehehe old couple memang always suuuwit =)

    ReplyDelete
  12. tak payah update terus la oii..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikutkan hati memang malas. Hahahaha. Tapi kang ada orang rindu. Ekekeke. :P

      Delete
  13. bila ntah nak kawen niii hahahahaha

    ReplyDelete
  14. Moga2 sampai ke tua nnti rajin nk berpegang tgn kan...

    ReplyDelete
  15. orang tua kadang2 lebih romantik dari orang muda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe , orang muda ni tergedik je lebih. Ekekeke. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah