Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, February 17, 2015

Perihal seorang manusia bernama Wanita , ^^

Assalamualaikum & Hello.


Sesungguhnya hati seorang manusia bernama wanita ni , rapuh. Tak gitu ?


Thanks for your time , love ya people.


p.s : aku taula bukan wordless wednesday , tapi takde mood. hahaha.


22 comments:

  1. Lagi rapuh dari biskut. Gitu. Hahahah :P

    ReplyDelete
  2. Bilalah akak boleh berwordless macam ni yek! Tangan ni tak reti-reti berhenti menulis. Sementara tengah ada mood, lebih baik tulis banyak-banyak. Kalau tidak, jadi macam nilah nanti. Hahaha....

    Betul tu, setuju. Perempuan memang banyak fikir dan susah nak difahami kadangkala. Yang tak penting pun nak difikir-fikirkan sampai tercabut rambut dari akarnya tau ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak janganlah ikut wordless gini , tak best tak best. Akak bebel panjang panjang tu yang seronok nak baca. Sempat makan jajan sambil nak khatamkan entry akak. Hahahaha.

      Tula kan kak , semakin dipikir bukan semakin selesai. Makin sakit jiwa lagi ada. Hahahaha.

      Delete
  3. bila wanita 'silent' tu tanda dah tidur...hahaha.. kalau tak, dkna membebel jer kat rumah kikii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muahahaha ! Pun bolehla Dkna , tapi okaylah tu meriah rumah. :D

      Delete
  4. kenapa tak dak mood pulak??lekas2 pi buka drama korea..;p

    ReplyDelete
  5. senang cerita malas nak layan. hehe

    memanjang ade takde mood oii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah pasalnye awak oiii. Malas + takde mood. Nak jadi ape tah. :P

      Delete
  6. ermm rapuh sangat cam paper toseiii... yum yum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru je melantak tosei pagi ni kak , hahahahaha. :D

      Delete
  7. Setuju sngt...cik mah klau.marah n penat sngt..mmg diam je memanjang..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe cik mah , kadang kadang kite ni pun kene break juga. :D

      Delete
  8. hati perempuan kadang2 kuat jugak macam mak kita.. tak pernah jemu buat air kalu anak request buat air milo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoiiii buat air milo sendiri la BBL. Hahahaa. Tapi tula , mane sama air tangan sendiri dengan air tangan mak kan. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah