Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, February 5, 2015

Upppsss , terlambat sudah - Happy 3rd Anniversary !

Assalamualaikum & Hello.

1st February 2015

Bayangkanlah dengan perasaan yang malas gila nak menaip semenjak dua menjak ni. Sampaikan nak update entry pasal 3rd anniversary pun dah terlambat gila. Nak wish pun dah basi tahap susu basi berbuih buih. Hahahaha. Sabar jela. Oh ini 3rd anniversary in a relationship la. Bukan 3rd anniversary kawen , kita kan baru kawen. Ehek.


Tapi tahun ni punya anniversary celebration dekat - Emergency Department Hospital Ampang. Hahaha. Semua gara gara Wan yang kena ambil darah hari hari dekat sana. Huish. Nak buat macam mana , nyamuk suka gigit dia. Tak pasal pasal jadi suspect denggi. Tsskkk. Memang cuti panjang aku haritu habis dekat hospital dan tengok laki sendiri tak sihat je. Kesian.

Alhamdulillah now Wan dah kembali normal. Itu pun setelah aku paksa dia telan berbotol botol 100 plus - Mama masakkan dia Sup Ketam - aku paksa telan supplement Shaklee (Vitalea , Vitamin C & ESP) bagi naik platelet balik. Fuh ! Akhirnya kebah pun demam dia. Dan barulah boleh nak layan kerenah aku pula. Heheheheee.


Happy Anniversary Boyfriend Halal.
May our marriage lasts forever until Jannah inshaAllah.
Semoga dapat anak anak yang comel - cerdik - pandai setiap tahun. Lol !
Semoga sentiasa gembira , tersenyum , tersengih dengan adanya isteri yang separa mental ini. Hiks.
Semoga apa lagi ? Semoga cepat kaya. Boleh kita pergi Korea. Wakakakaka.
I love you to the moon and back , always love you husband.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : ini je panjang entry yang mampu aku taip. hahahaha. mujur taip juga.

40 comments:

  1. skrg mmg musim kan kak nad.. ank buah dah dekat seminggu kene amek darah...suspek juga katanya... harapnya tak der apa2 la kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe Ina , sekarang kalau demam lebih 3 haritu. Get ready jela tangan nak kena amek darah. Doakan baik baik je Ina. :)

      Delete
  2. Ameennn untuk ayat yang nombor tiga. Eheh . mampu ke tiap tiap tahun. Kbye :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha ! Kemain mengaminkan ye. Hahaha. Tahnya , ingat ni kilang ke. :P

      Delete
  3. Happy anniversary nad.. yes, aminn.. smg dpt baby tiap2 thn ye.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Wawa. Hahaha. Kilang ditutup. :P

      Delete
  4. OMG i punya anniversary tahun ni ialah - 7 !
    ni pun baru kedek-kedek nak kawen hekhekhek..

    Happy anni to you. Hidup baik-baik, happy sama-sama k ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakak cantik ! Hahaha. Dah nak kawen pun kan , tazzabar nak tengok kad kawen dia. Thank you kakak cantik. Hehehe. Baik baik dan happy happy aja ni. :D

      Delete
  5. Replies
    1. Thank you mak yong yang masih lagi online. Hehehe. :D

      Delete
    2. lagi 3hari 40weeks.... still counting bila la baby nak keluar ni....

      Delete
  6. hahaha..dapatkan 1 dulu baru kire tiap -tiap tahun tuh..kekekke..ehh happy anniversary t both of uuu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha satu dulu eh , takleh dua terus. Kakaka. Thank you kak ! ^_^

      Delete
  7. hah kalo ko bua\kan tiap tahun satu.. ko tiap tahun 2.. ko kan subur! hahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa biasalah tu , orang terlebih subur memamg macam ni. Bofodohfoh la Una !!!

      Delete
  8. dpt bby comel tu rasanya lagi 8 bulan lagi kot.. ngeeee

    ReplyDelete
  9. musim lah dik. k lily ni pun hampir2 nak kena... ishk mintak dijauhkan la ye.. anyway hepi anniversary... ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Get well soon Kak Lily. Makan sup ketam tau tau. Thank you Kak Lily ! ^_^

      Delete
  10. Happy belated 3rd anniversary buat Nadia dan Wan. Semoga berbahagia selalu dan kekal bahagia hingga ke jannah. 5 tahun pertama ni memang mencabar. Bertabahlah ya :) Wow, bab nak anak-anak setiap tahun tu...hahahaha.... dah cukup satu team bola nanti bolehlah berhenti ya :)

    Viral fever je kot agaknya. Akak pun pernah kena dua tahun lepas. Nangis-nangis hari-hari kena cucuk tangan kirikanan last-last katanya viral jerk bukan denggi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you kak ! Betullah tu , 5 tahun terawal memang dugaan. Pula ni lagi baru kawen , lagi lama nak tempuh dugaan tu. Moga masing masing kuatlah hendaknya. Hahahaha. Bab team bola tu okaylah , nanti boleh sailang JDT. Kakakakaka.

      Aah kak , simptom je macam denggi. Tapi bukan denggi pun. Alhamdulillah. Kalau tak , warded. Naye. Tahun depan jela update blog camtu. Hahahaha.

      Delete
  11. tahniah nad..semoga bahagia sehingga ke syurga :)

    salam perkenalan .jemput ke blog nana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Nana. InshaAllah nanti kita singgah ye. Salam kenal juga. ^_^

      Delete
  12. Congratulations! Semoga kekal sweet sweet selalu! Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Pojie ! Amiinn Ya Rab Bal Alamin. ^_^

      Delete
  13. Happy anniversary, nadia dan boyfriend halal.. :)

    ReplyDelete
  14. happy anniversary terlambat la wahai kawan-kawanku yg separa mental -_-

    hahahaha..!

    ReplyDelete
  15. happy anniversary bebehh! semoga kekal hingga ke syurga! aminn

    ReplyDelete
  16. happy belated anniversary lah both of you..

    skrg ni kalau demam, lg2 lambat kebah cecepat la g klinik.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Aisya ! Hehehe. Tula sekarang ni demam 3 hari je pegi klinik da kene amek darah. Huhu.

      Delete
  17. hehehe happy belated anniversary =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Ct !

      p.s : kemain dia spam komen. :D

      Delete
  18. Alhamdulillah dh sihat...masa melayan bini pulak kan..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Yesss , masa untuk melayan kerenah bini yang sorang ni. Hahahaha.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah