Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, February 18, 2015

Wordless Wednesday : Gong Xi Fa Cai , Angpow Lai Lai

Assalamualaikum & Hello.


Bayang angpow pun tak nampak lagi ni , hurm.


GONG XI FA CAI !!!


Thanks for your time , love ya people.


p.s : aku tahun ular , korang tahun apa ?

18 comments:

  1. Amboi... dah jadi isteri orang pun nak angpow? Meh sini bagi angpow kat anak-anak akak. Tapikan.... akak and family sambut CNY ke sampai minta angpow ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula kan , tahun ni jadi bini orang dah. So sila hentikan berangan. Katakan tidak kepada berangan. Hahahaha. Kalau tak tiap tahun ada peket merah orang tinggalkan atas meja. Sobsss.

      Delete
  2. Aku tahun menatang pink. Ngerti?

    Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oink oink ! Hahahahahaha. Adakah blog bernama dakpink tu ilham datang dari situ. Muahahaha. :P

      Delete
  3. ni je entry ko dik?ketuk jari tu kang...jgn malas sgt...hahahaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okaylah ! Janji lepas ni tak malas lagi. Hahahahaha

      Delete
  4. hai cik adik manis...tak layak dapat angpau dh hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe , kena kasi chance dekat orang lain pula. :D

      Delete
  5. qila tikus kahkah well im supposely like gajah or something tapi tikus jugak lah yg dpt T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakakaka ! Tikus pun okay ape. Lol. :P

      Delete
  6. cik.mah tahun arnab..hehe...suka mengularlah gitu ek..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha balas komen cik mah ni pun sambil ngular. :P

      Delete
  7. kita tahun Kuda tapi tak pernah naik kuda. dulu jelah pernah naik kuda funfair pusing tempat sama je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita tahun ular , ular pun den tak rela nak pegang. Acane ? Hahahaha.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah