Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, February 11, 2015

Wordless Wednesday : Nah ! Pergi tikam nombor. Eh.

Assalamualaikum & Hello.


Ala pecah pula gambar ! Hahaha.


Thanks for your time , love ya people.


p.s : kalau nombor korang kena tu , kita cutting dua eh. kakakakaka.


30 comments:

  1. Cantik nombor. Hehehe. nombor cantik ni jarang kena. Ehhhh :P

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Alhamdulillah , semakin meningkat tapi tuan blog semakin merudum malasnya. :D

      Delete
  3. amboiii...kang kene sambar petir kang..kakakaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha ! Kannn. Tak memasal jadi headline. :D

      Delete
  4. Replies
    1. Exactly ! Hehehe. Jangan beli nombor okay. :D

      Delete
  5. terbalik dah emas pula kan.. eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kan ! Haha. Kita pun baru perasan. :D

      Delete
  6. wahhhhhh sikit lagi juta juta.. retisss bakhanggg!

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Banyak ke ? Tak juta juta lemon lagi. Hahahaha.

      Delete
  8. Angka nie lar, tanda belog power ke tak, sbb follower dah tak boleh kira dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke ? Tapi sedih ! Sebab follower tak ramai. Hahahah.

      Delete
  9. Kalau mengena nombor yang ditikam tu, akak dok diam-diam je takmo beritahu kat Nadia*_*. Buat apa nak bagi dua, akak yang tak malu muka tutup suratkhabar pi beli nombor nih. Hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa kita share la kak , boleh kita shopping sama sama nanti. Ekekeke.

      Delete
  10. hehehe cantik nombor.. bukan senang nak dapat hehehe..
    main tikam tikam hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha , thank you ! Cantikkan. Geram tengok. Eh. :P

      Delete
  11. Replies
    1. Woiii ! Tipulaaaa , tak femes pun. Takde event pun. Sobss. Hahaha.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah