Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, March 19, 2015

Beli Saffron dekat Mahnaz Food

Assalamualaikum & Hello.

Disebabkan terlampau banyak khasiat Saffron , maka dengan itu semalam balik kerja terus cakap dekat Wan nak singgah Mahnaz Food Alamanda. Kononnya nak tengok tengok je ada jual Saffron ke tak. Sebab Mahnaz Alamanda ni takdelah sebesar Mahnaz Shah Alam tu kan. So taknaklah letak harapan setinggi gunung.

Tapi alhamdulillah , ada rezeki aku.



RM 15 , 0.5 Gram 

Disebabkan aku baru nak mencuba , so kita beli yang small size dulu. Takdelah rasa membazir kalau cannot go kan. Ada banyak size yang dijual dekat Mahnaz. Aku tengok ada yang dalam botol bagai , tapi harga pun extra sikitlah sebab kuantiti dia pun banyak.


Harini baru nak start minum air bancuhan Saffron ni. Tak tahulah lagi hasilnya macam mana. Minta minta kuranglah sikit masalah Thalasemia , Anemia aku ni since aku baca Saffron ni bagus untuk masalah darah macam yang aku ada ni. Huhuhu. Kita usaha dan ikhtiarlah dulu , yang lain kita serah semuanya dekat DIA. ^_^.

Cara penggunaan boleh refer entry aku yang sebelum ni : KLIK


Thanks for your time , love ya people.


p.s : usaha tangga kejayaan , gitu.


20 comments:

  1. Assalamualaikum nad, semoga dipermudahkan segala urusan awak ye. hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Amin Ya Rab Bal Alamin. Moga moga camtulah hendaknya. Ekekeke. :D

      Delete
  2. Ohh ohh air tu akan jadi kuning eh? Ape rasa dia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah memang akan jadi kuning , takde rasa apa apa pun. :)

      Delete
  3. Replies
    1. Awak minum tak makcik ? Hahaha. Kita dah start minum dah. Minta minta adalah improvement. :D

      Delete
  4. Minum Jus delima pun bagus , Akk masa mengandung memang darah rendah sesaje . So, bila amalkan Jus delima Alhamdulillah ok . Qaireen lahir pun kulit xde masalah kuping ke apa .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang jus delima , pati delima tu memang ada stock je. Sedap pun sedap. Hahaha. Minta mintalah semuanya okay kan. :D

      Delete
  5. Ni first time Mira pernah dengar benda ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni first time juga Mira singgah sini. Eh ! Hahaha.

      Delete
  6. rasanya ada orang jual online juga..siapa entah yang jual..hari tu akak ada terbaca..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita bangsa takut nak beli barang online. Hahaha. Tu yang kena gigih cari physical store. :D

      Delete
  7. Insyaallah..kita usaha n allah permudahkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu cik mah , kita usaha jela yang terbaik. :)

      Delete
  8. Tak pernah minum air ni. Nak try lah nanti ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trylah , best ! Senang tido pastu. Hahahaa.

      Delete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah