Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, March 25, 2015

Wordless Wednesday : Jealousy !

Assalamualaikum & Hello.


Thanks for your time , love ya people.


p.s : abnormal feelings !


28 comments:

  1. buahahahhahaha.. sabar je laa dgn nad ni.. hahaha.. ekpresi muka tu penting hokeyyyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu gelak ke nak taip buah buahan sebenarnya ? Wakakaka ! Yeahhh. Muka itu penting. :D

      Delete
  2. ehem..hehehe..cover tu penting..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe Niesa , cover kene cemerlang. Hahaha.

      Delete
  3. *___*

    Tak jeles pun, tapi sakit gigi, dok ofis, kena lah buat muka kat atas tu. Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perghhh ! Sakit gig lagilah tak boleh buat main main. Hahahaha.

      Delete
  4. mesti la..kan??cemburu ke,marah ke, muka kena control..kalau tak nanti kedut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe kak , kang dah kedut jenuh nak tonyoh produk kecantikan. Hahahaa. :D

      Delete
  5. Hehehe...semestinya...setuju skali..hehe

    ReplyDelete
  6. Kaver ayuu kononnyaaa tu buat muka. Hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kan ! Padahal dalam hati menyinga. :P

      Delete
  7. Semua org ada perasaan ni kan..bkn ppuan je. .lelaki pun....huh....lelaki lg teruk dan buruk tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha ! Amboi macam ada pengalaman je tahu akak ni. :D

      Delete
  8. yg penting tak tunjuk kat org kan..

    ReplyDelete
  9. semua perempuan pun mcm ni kot. suka pendam. hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lelaki tak macam ni ke ? Hahahahaha. Sama je.

      Delete
  10. Mahu tak berubah jadi monster kalau dah cemburu. Biasalah tu, kan. Hanya insan-insan terpilih je yang boleh tahan perasaan cemburu ni, tak tahulah macamana depa buat. Hehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn kak ! Memang jadi baby monsterlah kan kalau jeles tu. Tapi muka steady. Konon takde apa apa. Bahahahaha.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah