Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, April 7, 2015

Alhamdulillah , Lulus Exam N17 !

Assalamualaikum & Hello.

Last aku check result exam through online ni masa zaman study dahulu kala. Masa tu la dan dan server nak down , laptop nak heng , sakit perut ala ala cirit birit nak attack. Eeeee. Semua perasaan merimaskan tahu tak bila nak tunggu result and nak check result ni. Pffttt.

And seperti yang sedia maklum , Jumaat lepas aku kena seat for exam. Nak study apa pun tak tahu , hahahaha ! So , kita tawakal jela ye jawab exam malam tu. Mujurlah ada Google , bolehla membantu sikit sikit. Mujur jugalah Mama tak lupa bawa balik kalkulator , kalau tak mampos nak mencongak soalan matematik tu. Dan mujur juga Wan ingatkan bawa kertas and pen , nak conteng conteng kira kira. Fuhhh !! 

Dan as a result !


Alhamdulillah rezeki anak. Eh ? Hahahahaha. Alhamdulillah. Next ialah interview , masuk kali ni dah 4 5 kali kot aku pergi interview. Interview last haritu pun dapat jadi calon simpanan. Itu pun dah syukur. Minta minta adalah rezeki aku kali ni , takmo dahla simpan simpan aku. Mihmihmih. Manalah tahu kan. Untung sabut timbul , untung batu tenggelam. Untung aku ? Masuklah keje gomen. Miahahahaha.

Doa doakanlah aku berjaya pula la ye dengan interview yang akan datang ni !!


Thanks for your time , love ya people.


p.s : all the best to me , myself and i. 


14 comments:

  1. rezeki anak. ehhh ehhh? hahahah. tahniahhh Nad. all the best interview nanti :D

    ReplyDelete
  2. tahniah Nad..good luck untuk interview nanti...

    ReplyDelete
  3. Gud luck! Insyaallah ada rezekinya nt. :)

    ReplyDelete
  4. Whoaaa Alhamdulillah.. Goodluck Keksyaaa! :D
    Cecepat boleh tukar boss baru. Hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiinn ! Hahahaha. Memang tak sabar nak tukar boss baru. Mujur boss lama awak cuti harini. :P

      Delete
  5. alhamdulillah =) moga Allah mudahkan urusan..

    ReplyDelete
  6. Tahniah, Nadia and good luck untuk interview seterusnya. Mana tau ada rezeki, dapatlah jadi kakitangan gomen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiinn Ya Rab Bal Alamin. Minta minta macam tulah kak. :)

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah