Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, April 22, 2015

First time naik Menara KL !!

Assalamualaikum & Hello.

Actually cerita aku naik KL Tower a.k.a Menara KL ni lagilah basi , cerita weekend 2 minggu lepas kot tak silap aku. Hahahaha. Inilah padahnya bila baru rasa rajin nak letak watermark dekat gambar. Dah basi baru kau gigih nak taip entry kannnn. Maafkanlah. Mihmihmih.





First time weh naik Menara KL ! Memang rasa jakun gilaaaa bila naik lif dia. Laju wooo. Berdengung dengung telinga aku dalam lif tu. Muahahaha. Kebetulan ktorg datang tu baru je lepas hujan , so pemandangan memang cantik and clear je.

Tips : nak naik Menara KL please make sure cuaca cantik.


Bila malam lagilah cantik view dia , yang tak cantik ialah kualiti gambar daripada handphone aku. Wakakaka !! Rasa nak marah je bila tengok gambar pecah camni. Lol. Hujung bulan ni tukar handphone lah , amboi sangattt. Ehek !




Jangan tanya aku berapa entrance fee naik Menara KL sebab aku tak tahu. Hahahaha. Aku naik Menara KL ni pun kebetulan ada ticket free dapat kat office , kalau berbayor memang taklah aku nak naik. Mahal benor. Hahahaha. Baik aku sua duit tu dekat kedai makan. Hahahaha. Perut kenyang hati senang. Lol !

Thanks for your time , love ya people.


p.s : perasaan malas nak kerja semakin membuak buak. hahaha.




20 comments:

  1. Waaah , seronok nya . Pernah naik menara KL kat bahagian satelit nya tuee. Zaman belajor lah , nama pun praktikal . Mana ada bebola, kena lah redah .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak YY , seronok sebab free je. Kalau bayar memang taklah kan. Hahahaha. Wahh bebola bola ye. :D

      Delete
  2. best gak kan, anum pun x naik lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa lagi kasi naiklah Anum , kot kot rasa teringin kan. :D

      Delete
  3. ehemmm pegang perut nampak...thihihiiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lol ! Tabiat dia sekarang kak. Hahahaha.

      Delete
  4. Wah...sweet sgt gambo pgg perut tuh...ada good news ke? Hihihi...akak doakan buat Nad

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you kak doakan untuk kita , kita doakan akak cecepat naik pelamin lagi. Boleh merasa makan nasi minyak. Ehek. :D

      Delete
  5. Iday pon tak pernah naik lagi. Bila ntah nak naik. Hahaha

    tula, perasan jugak cik abang pegang perut. Hehehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajak Islam naik Iday , best sesekali bercinta tempat tinggi. Hahahaha. Ermm tetttt. :P

      Delete
  6. Ehem, ehem, ehem... tangan kat mana tu, Wan? ~_^ Lain macam jer feelingnya. Hahaha....

    Akak dah pernah naik Menara KL ni masa zaman bercinta dengan HD sebelum dipisahkan dek laut luas terbentang merentangi dua benua. Syok sangat masa tu, siap ada drama air mata sambil menyaksikan keindahan KL guna teropong! Hehehe....

    Laa ni sejak ada dua anak belum pernah naik lagi walaupun ada 'cita-cita' nak pi makan kat sana bawak budak aktif berdua kat rumah tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboii tu diaaaaa , kemain siap ada drama air mata lagi. Akak bawa la dorang naik makan makan kat sana. Pastu update blog please. Nak tengok keletah dorang. Hehehehe.

      Eh macam terlepas pula komen pasal pegang perut. Lalalalala. :P

      Delete
  7. wah..orang kampung cam akak mampu pandang je dari bawah..ekekekek...

    sila jelaskan tentang gambar pegang perut tu..
    macam panjang je citernye..ahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita pun kalau tak free memang tak merasa la kak oii. Hahaha.

      Ermmm. Isu pegang perut ni saya akan ungkaikan dalam press conference yang akan datang ye. Hahaha !

      Delete
  8. Untungg ar dapat tiket free boleh dating kat atas langit. Hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ! Untunglaaaa keje travel agency ni. Ekekeke. :P

      Delete
  9. wow wowww! cuba try restaurant berputar tu! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huwaaaa , mahal berputar putar harga makan atas tu hoii. Hahaha.

      Delete
  10. Dah lama tak naik menara kl. Tetiba rasa naik jugak la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untunglah dah lama tak naik , Nad tu sekali jela naik. Hahahaha.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah