Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, April 9, 2015

NadiaWanWedding : Official Photographer - Dari Lensa Studio

Assalamualaikum & Hello.

Amaran : Gambar dalam entry ni aku tak letak watermark , silalah jangan curi !!

Okay last part. Sebenarnya daripada sehari ke sehari nak review tapi mengenangkan kemalasan nak ambil pendrive dalam handbag yang diletakkan dekat dalam drawer , so kita peram jela lagi dan lagi. Ekekekeke. Tambahan pula dengan gambar yang super besar sizenya , makin berganda malas aku. 

Entry ni pun aku upload gambar yang Dari Lensa Studio dah bagi dalam bentuk collage. So , tak payah aku nak pilih seketul seketul gambar. Ni pun dah high resolution dah hui. Korang bukannya sampai tahap nak sekodeng bulu hidung aku ada bape helai kan. Wakakakakaka.


So , marilah kita teruskan mencuci mata.


BEHIND THE SCENE - SOLEMNIZATION




SOLEMNIZATION











SOLEMNIZATION'S OUTDOOR





BEHIND THE SCENE - RECEPTION





RECEPTION
















RECEPTION'S OUTDOOR



Perghhh ! Banyak gila gambar , jenuhlah korang nak scroll. Hahahahaha. Tapi kepada yang berjaya scroll sampai habis. Jutaan tahniah untuk korang. Clap clap. Wakakakaka. Itulah dia yang berlaku sepanjang Majlis Akad Nikah - 29 August 2014 dan Majlis Resepsi - 8 November 2014.


Thank You Dari Lensa Studio


Facebook : Dari Lensa Studio
Instagram : Darilensastudio
Phone Number - Azean : 014-2621230
Phone Number - Azrul : 017-3070546


Thanks for your time , love ya people.


p.s : siapa nampak muka dia dalam gambar , mohon tonjolkan diri. ekekeke.

34 comments:

  1. gambar super duper cantik kebabommmm!!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you makcik !! Kita duk neves tunggu hari awak bersalin ni uiii. Nebes nebes. :D

      Delete
  2. Nad..ganas gambar suap kek tu.hehe lawa nad gmbr2 nye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang saja nak bagi pengantin lelaki comot sebenarnya. Hahaha. Thank you Aini. ^_^

      Delete
  3. Suka color theme ko kawen dik. Walau pun nampak color lebih kurang, tapi tetap naik seri & lawa nau nau nau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entah kenapalaaaa kita suka nau nau kaler gini. Hahaha. Penyakit sungguh rasa. Maceh kakak korea. :D

      Delete
  4. Replies
    1. Thank you Anum , memang berbaloi dengan duit yang keluar. ^_^

      Delete
  5. oiiii baby dah nak keluar baru nak blanje gambar! *eehhhhh baby? ehhh? ehh ehhh ehhh ehhh ehhh fuhhh nasib baik gmbr aku ada! hahaha motiffff! lawa lawa lawa lawa nurie lagi lawa dari BFF! ehhh lagi skali ok baiii!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehhhh macam nak kena carut je pendahuluan komen tu. Hahahahaha. Yelah BFF aku memang yang lawa lawa je. Aku tak suke orang tak lawa jadi BFF. Wakakakaka. Macam nak sepak diri sendiri. :P

      Delete
  6. Salam. Hee seronoknya kawen ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam , kawen sekali seumur hidup. Kenalah enjoy. ^_^

      Delete
  7. Cantik gila ur pelamin..ambil dari siapa dear?

    ReplyDelete
    Replies
    1. D'Azzuieena Bridal dekat Danau Kota. By the way thanks Nelly. ^_^

      Delete
  8. Cantik2 nye semua gambar... ^_^ hai nurie.. sihat ke.. lama nya tak singgah sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Kak Lieya , alhamdulillah sihat. Tula kita pun da jarang BW. Hahaha. :D

      Delete
  9. Ni nak tanya ~ gambar-gambar cantik ni ceritanya 5 hari lepas ke atau 5 bulan lepas punya cerita? Hahaha.... Perap lagi dalam drawer, perap. Ni kira nasib baik keluar dalam masa setahun, buatnya dia pekasamkan gambar tu, anniversary ke-10 nantilah baru kawan-kawan dapat tengok yerk *_*

    Amboi, cantiknya! Yalah, siapa jadi pengantin tak cantikkan.... Harapnya lepas 10 tahun nanti buat photoshoot pun lebih mesra daripada ini sebab dah lama hidup bersama *_* Tengok gambar Nadia dan Wan ni, tetiba akak teringin nak naik bersanding lagi. Camna ni ....

    Erkkk...nape Wan nampak lagi comel berbanding pengantin perempuan ya, Nadia?

    Opppss....pecut 100m selamatkan diri dulu ~_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mujur ni ringan juga nak keluarkan pendrive tu kak , kalau tak memang peram sampai anak berduyunla ceritanya. Tak pun biar anak je yang uploadkan. Hahahahahaha.

      Amboii ! Bersandinglah lagi kak , biar abang dengan adik jadi pengapit. Perghhh ! Comel habis. Hahahaha. :D

      Erkkkk !! Kenapa kena cakap dia comel , tapi, memang kita tak comel sebab kita garang cam singa. Rawrrrrrr. :P

      Delete
  10. selamat pengantin baru Nad....

    heheheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat pengantin basi dah kak. Ekekeke. :D

      Delete
  11. Alahai so shweetnya. Selamat Pengantin Baru.

    Gambar-gambar kawin pun cun melecun. Ni yang membuatkan nak tengok semula gambar-gambar kahwin akak 7 tahun lepas. Dah kemana agaknya? Hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cari kak jangan tak cari. Ekeke. Selongkar mana yang boleh. Muahaha. Eeee pengantin da basi level berbuih da ni kak oii. :D

      Delete
  12. cantiknya Nad...sweet sangat....meriah majlis Nad...x sabar plak akak nak kawen.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekap kak , power of make up kata orang. Ekekeke. Kita pun tak sabar. Eh ! Hahaha.

      Delete
  13. Pehhh pehh pehhh. Cantiknyaaa dia macam pwincesss. Heheheh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada macam pwincess Elsa tak ? Wakakaka ! :P

      Delete
  14. kome punya lama nak update weh...hahahaha...nasib gambow cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakaka ! Maafkanlah , memang al malas gilaaaaa. :P

      Delete
  15. Replies
    1. Cik Mah suka , kita pun sukaaaa. Ekekeke. :D

      Delete
  16. nasib baik lah photographer bagai ni dh settle. kalau tak ada jugak yg meroyan tengok gambar cantik2 ni. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha ! Baguslah dah setel. Tak payah serabut kepala Aisya oii.

      Delete
  17. Haaa tantek tantek gambar dia hihi. Untunglah ada outdoor. Kitorang tak buat outdoor sebab penat gila vavun maka redha je lah hihi.. btw cantik angattt.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita outdoor pun mana sempat je kak sebab dah tak larat gilaaaaaa. Mata Wan pun da takleh bukak. Hahahahaha. Thank you kakak cantik. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah