Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, April 3, 2015

Peperiksaan Online Pembantu Tadbir N17 , 3 April 2015

Assalamualaikum & Hello.


Malam ni aku ada exam online untuk jawatan Pembantu Tadbir N17. Moga moga ada rezeki yang menyebelahi aku sempena hari Jumaat yang mulia ni. All the best to me , mesti soalan exam ni banyak soalan pasal GST. Eh ! Ekekekeke. Moga baik baik ajelah ye. ^_^


Thanks for your time , love ya people.


p.s : sape ada soalan bocor , halo sikit. ekekekeke.


24 comments:

  1. selamat berexam kakak.. kene tabah sikit la yer.. hahahahaha soalan die senang je.. btl tak tipu.. paling2 die tanya pasal GST hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pasal GST aku power especially kes roti ko ! Hahahahaha. Thank you kakak. Nanti aku call diskas soalan. Lol.

      Delete
  2. Gudluck makcikkk.. Muachhh!!! :D

    ReplyDelete
  3. all the best nurie... he he he... akak doakan dan akan minta Ash doakan sekali... salam Jumaat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Kak Farah & Ash. Salam Jumaat kak. ^_^

      Delete
  4. Kita sama kak nad.... good luck ye.. malam ni kol 7.30 dah mengadap lappy..hahahahaha chayookkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. All the best juga ye Ina ! Kita ni gigih nak kena pergi CC , lappy slow. Hahaha.

      Delete
  5. Assalam..

    Anak Mama pun exam malam tadi. Fuhhh berpeluh menjawap. Emaknya yg berdebar debar lebih.... All the best to you and my daughter.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam , thank you mama. All the best for you daughter too. ^_^

      Delete
  6. Assamualaikum awak. Smoga berjaya. Time sy dulu gred17 takde exam. Skarang dah de exam. Smoga ada rzki awak. Aminnnn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Eka. First time ni ada exam , dulu terus interview je. Amiinn. ^_^

      Delete
  7. oh mai.. next week i jadi panel interview haha. jangan terkena awak sudah :p tanya macam-macam nanti hahaha. so, result exam dah kuar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. OMG ! Hahahaha. Ala please jangan tanya macam macam. Ekeke. So far belum lagi. Huhu. T_T

      Delete
  8. Waaah , skg nak masuk N17 pun dah ada exam . makin payah nampaknya nak masuk sektor awam nie .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula kak , baru ada tahun ni. Tahun tahun sebelum ni kita pegi interbiu terus. Huhu.

      Delete
  9. Dah selamat pun menduduki exam ya, Nadia. Moga termakbullah hendaknya nak jadi pekerja gomen. Mana tahu berkat anak...Eh! apa ke hal pulak silap komen *_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiinn Ya Rab Bal Alamin. Doa doakanlah ye kak. Ekekeke. Ehhh ! Komen anak tu sesuatu sangattt. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah