Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, April 7, 2015

See You Again , Paul Walker !

Assalamualaikum & Hello.

Semalam sempat juga curi masa sikit nak pergi tengok Fast & Furious 7. Huhu. Mana mungkin tak tengok kan sedangkan daripada awal lagi dah memang layan cerita ni. Sobss. Tapi aku taknak review pasal cerita ni. Sebab pernah pula Fast & Furious tak best. Ehek !


Tapi.


Yang aku nak cakap ni pasal part last 'For Paul'. 


Perghhh ! Memang sedih sangat hati ni rasa , sebak oi. Bergenanglah juga air mata bila tengok part tu. Dorang combine dari clips dari Fast & Furious yang lama lama dan lagi tambah ngam dengan lagu background daripada Wiz Khalifa.


Wiz Khalifa - See You Again

It's been a long day without you my friend
And I'll tell you all about it when I see you again
We've come a long way from where we began
Oh I'll tell you all about it when I see you again
When I see you again

Damn who knew all the planes we flew
Good things we've been through
That I'll be standing right here
Talking to you about another path I
Know we loved to hit the road and laugh
But something told me that it wouldn't last
Had to switch up look at things different see the bigger picture
Those were the days hard work forever pays now I see you in a better place

How could we not talk about family when family's all that we got?
Everything I went through you were standing there by my side
And now you gonna be with me for the last ride

It's been a long day without you my friend
And I'll tell you all about it when I see you again
We've come a long way from where we began
Oh I'll tell you all about it when I see you again
when I see you again

First you both go out your way
And the vibe is feeling strong and what's
Small turn to a friendship a friendship
Turn into a bond and that bond will never
Be broke and the love will never get lost
And when brotherhood come first then the line 
Will never be crossed established it on our own
When that line had to be drawn and that line is what
We reach so remember me when I'm gone

How could we not talk about family when family's all that we got?
Everything I went through you were standing there by my side
And now you gonna be with me for the last ride

So let the light guide your way hold every memory
As you go and every road you take will always lead you home

It's been a long day without you my friend
And I'll tell you all about it when I see you again
We've come a long way from where we began
Oh I'll tell you all about it when I see you again
When I see you again


Thanks for your time , love ya people.


p.s : kenapa aku suka Paul Walker ? mestilah sebab hensem. ekekekee.


26 comments:

  1. Nasib baik tak review sebab kita tak tengok lagi. Nanti tak suprisee. Hahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha ! Review part last jela , sedih baq hang ! T_T

      Delete
  2. cmane ni, yang bukan fanatik Paul Walker pun nak merembes air mata..huhu.sob sob...

    ReplyDelete
  3. Review lah, senang nak cerita kat suami, lepas tu tak payah nak pi tengok wayang. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboii. Kemain sangat tau akak ni. Pergilah tengok , best woo !

      Delete
  4. akk x penah tgk FF semua movie. tp sbb paul walker dah mati pny pasai akk snggop tgok dari first smpai part 6. tp yg seven pny x sempat2 lg p tgk wayang. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboiii tu diaaaa gigih na pergi tengok daripada yang first , memang patut tengok yang 7 kak. Barulah sentap sikit. Hahahaha.

      Delete
  5. mmg sedih! mcm tak percaya paul dah takde. Tapi yg part last dorang ckp dorang guna teknik cgi gabungkan muka paul walker atas muka adik dia tu. So sbb tu muka dia ada nampak pelik sikit. Tp mmg sedih part last dia! sobs!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah part last tu memang CGI fail sikit. Hahaha. Tapi tula kan , sedih gilaaaa. T_T

      Delete
  6. kan?/dia ensem..muka muda je sentiasa..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mata dia biru tu yang wow sangat sangat tu ! Sekarang in memory je. Huhu. T_T

      Delete
  7. Xtgok jugak lagi..bilalah ada peluang ni..minat juga kat paul walker..hehe...kan2..ensem..sedal mata memandang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Cik Mah , redup je rasa. Amboii. Malangnya dia dah takde. Sobsss. Pergilah tengok Cik Mah. Best !

      Delete
  8. CT tak follow citer ni tapi ada la tengok dua tiga series.. tak ikut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best ! Tapi kena minat racing racing la. Ehehehe.

      Delete
  9. plan nye nk g tgk weekend ni. harap lah pak supir takde keje last minit. sobs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiinn. Amboii. Kemain tolong aminkan doa. Hahahaha. Best Aisya !!

      Delete
  10. ala nak tengok ughhhhh hm mesti qila over nangis nanti ugh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pegi ikut kak Aisya tengok. Hahaha. Pegi kacau dorang dating. Ekekeke.

      Delete
  11. Akak tak tengok lagi tapi suami den dah bawa anak bujang sulungnya pi menonton bersama. Anak kata best sebab banyak cars. Bapaknya kata bolehlah. Akak pun tetiba jerk minat Paul Walker lepas dia takda. Pelik pulak! Tapi seriously, memang dia handsome. Kalau belum kahwin dan hidup lagi, haruslah nak cuba nasib, Ekekeh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak , mestilah lepas tu tercetus perang diantara kita. Sebab dua dua nak rebut tapi dua dua pun bajet bajet je si Paul tu kenal diri masing masing. Kahkahkah ! Aah banyak cars , bestt ! Feeling dia macam kita pula yang bawa kereta laju laju. Hahahaha.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah