Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, April 22, 2015

Wordless Wednesday : Counting Days , Sayonara !!

Assalamualaikum & Hello.


Alhamdulillah , semuanya sudah selesai dan dipermudahkan.
Currently excited counting days !!


Thanks for your time , love ya people.


p.s : siapa pergi event Nuffnang Astro Go Shop Sabtu ni angkat tangannnnn.


20 comments:

  1. Replies
    1. Jeng jeng jenggg ! Tunggu next next entry (dibaca kalau rajin). :P

      Delete
  2. Dah dapat kerja baru ke, Nadia? Ish, tak sukalah cerita separa suspen macam ni. Cer bagi clue sikit menghitung hari untuk apa ni? Ke nak pi makan angin kat Jepun?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nantikannnn , kita akan kembali untuk merungkai segala misteri yang telah tercetus. Tapi. Doakan kerajinan kita kekal selamanya. Hahahahaha. :P

      Delete
  3. kire ari nk ke mana ni? saspen btol.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perghhh ! Macam cerita hantu kan suspen dia. :P

      Delete
  4. amboii menghitung hari kerja baru & menghitung hari dgn baby baru ehhh...cepat la update!! ko jgn malas aaaaaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakakakaka !! Kak , ko relek je eh. Bukan malas nak update , entry tu tengah tunggu pihak atasan kasi permission oi. Hahahaha. :P

      Delete
  5. kira jangan tak kiraaaa.... apakah ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeng jeng jenggg !! Tunggu jangan tak tunggu kak. :P

      Delete
  6. Saje je kannn buat entri saspen gini. Jeng jeng jeng :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha apa pula saja , tang mana suspen tu ? Ekekeke. :D

      Delete
  7. Ko dah kenapa dah jarang update blog dik? Busy business sampingan kah? Atau busy berjalan kah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahap kemalasan yang tidak terbendung kak , hahaha ! Idea takde , gambar semua takde. Tu yang malas dia membuak tu. :D

      Delete
  8. Counting days apala ni kan...biasa kalau dh mls2 ni sesuatu ni....ahaks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Errkkk !! Hahahaha. Counting days untuk sesuatu yang menggembirakan , inshaAllah. :D

      Delete
  9. Replies
    1. Tapi akhirnyaaaa , dah terjawab kan. Hehehe.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah