Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, April 1, 2015

Wordless Wednesday : Quality Over Quantity

Assalamualaikum & Hello.



The best person will stay and the others will leave.
And I only choose the best to be around.


Thanks for your time , love ya people.


p.s : dah tua tua pun sibok jadi drama queen.


12 comments:

  1. Hahaha...ni lah baru namanya wordless tapi ada gak words kat bawah tu *_*

    True indeed. Buat apa kumpul kuantiti kalau tak berkualiti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Word dia tak berapa nak boleh less la kak. Mesti tertaip lebih punyaaa. Kan ? Buat apa kumpul kuantiti kalau nak hado kualiti. Balik balik backstabbing. :D

      Delete
  2. totally agree nad..dulu akak tak kisah kawan dengan sape2 sbb niat mmg nak berkawan ikhlas lillahi. skrg akak lebih rela jadi kera sumbang. hahaha! takde lah..lebih rela orang cakap akak sombong. and yes i am.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe kak , dulu yela kawan kawan dengan orang. Dengan harapan orang pun ikhlas berkawan dengan kita tapi bila ada muka muka ni. Hurm. Takde kawan pun takpe. Yes ! Kita pun org cop muka sombong. So what ?

      Delete
  3. alaaa baru ingat nak ajak kawan...takpe la...tak nak kawan ke?takpe la..tak kawan sudah nama ko dollah teee ehh...tak sebelah kan??hahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaa mehla kawan , akak tak backstab kan. Ekekeke. Amboii main kasor teee sebelah tu. Hahaha. Pengaruh anak ni akak ni. :P

      Delete
  4. taknak la kawan ngan awak ni.. awak busuk! weeekkkkk! bile nak lambchop?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awaklah busuk ! Hahaha. Entahnye kak oi , ko pun pantang. Tak baiklah nak makan depan ko gitu. T_T

      Delete
  5. awak nak tawan dengan titew ta? titew baik, comel dan peramah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila masa kita cakap kita taknak kawan awaaaa , awaaa kan nak lanje kita ayam goreng Korea. :D

      Delete
    2. "FRIENDS FOR BENEFITS!"

      NYAMPAH~

      Delete
    3. HAHAHAHAHAHAHAHA !! Friendship goals nama dia. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah