Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, June 26, 2015

Pregnancy Diary : Perkembangan Janin Setiap Minggu & Bulan

Assalamualaikum & Hello.

(klik untuk tengok besar besar)

And now aku dah dekat bulan ke 7 minggu 29. Hehehe.
Rasa tak sabar nak tunggu baby keluar. 
Nak tengok macam muka siapa.
Muka aku ke , muka Wan ?
Minta minta comellah macam muka aku. Wakakakaka !!

Thanks for your time , love ya people.


p.s : dah buat 3D/4D scan tapi rasa macam nak buat lagi je. hehehe.



24 comments:

  1. Confirmm ngikut muka Wan. Haha.

    ReplyDelete
  2. Wah...mesti excitedkan...mcm cik mah buat skali je...tu pun yg biasa...kebetulan dktr bg skali 3d...watlah details.scan..best juga

    ReplyDelete
  3. Nad dah start beli barang ke?jangan lupa buat senarai dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah beli dah sikit sikit kak , senarai ada tapi asyik terbabas juga. :P

      Delete
  4. Wah, dah 7 bulan dah dia! Dalam diam.... ~_^

    Nanti bila baby keluar, cepat-cepatlah tunjuk. Biar kita-kita aje yang teka macam rupa Wan ke atau rupa omaknya ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Diam diam Nad berisi namanya. Kahkahkah !

      Delete
  5. Kejap je dh 7 bulan kan. Rasa mcm baru je lagi nad kawen hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe kak , orang pun tak percaya lagi ni sampai ke sudah. Hahaha

      Delete
  6. Alhamdulillah...semoga selamat semuanya.Mak ayah comel baby confirm comel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiinn. InshaAllah awak. Hahaha. Comellah sangatttt ktorg ni. :P

      Delete
  7. tak zabar gak nak tgok babyyyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita pun tak zabar tak zabar nak dia keluar. Hahaha

      Delete
  8. ikut muka mommy nya cantik, ikut muka daddy pon hensem.. ok laaaa.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboii. Cantik ke , hensem ke ? Muahahaha.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah