Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, September 8, 2015

1st Anniversary , 29 August 2015

Assalamualaikum & Hello.

29 August 2015

Alhamdulillah , its our 1st Anniversary ! 

Alhamdulillah , we made it for the first year walaupun banyak kekurangan here and there. Many years to come and go. Semoga kita terus kuat demi perkahwinan kita , inshaAllah. And May Allah bless our marriage until Jannah. 

And 

Hey its your birthday too ! 

Happy birthday my beloved husband. Hehehe. Selamat menambah usia dan inshaAllah selamat menjadi Daddy in few more days. Semoga diberikan umur yang panjang - dimurahkan rezeki - diberikan kesihatan yang baik. Me and Little One lovesss you.


And

Memandangkan masa 1st anniversary ni aku sedang sarat mengandung , so our planning on going to short vacation pun terpaksa dibatalkan. Hohoho. Bukan apa , buatnya sedang elok bervacation tetiba contraction datang attack. Hahaha. Apa pun tak boleh. So kita tunda next year okay , kita celebrate with our little one sekali. Ehek !

So ke mana kita masa 1st anniversary ?

Aku pilih untuk dinner date je. Place pun ikut tekak aku juga sebab yela tak lama pastu nak pantang dah kan. Ekekeke. So kenalah makan yang sedap sedap dulu sebelum makan makanan orang pantang. Mihmihmih.

Khrua Thai , One City USJ

Wan pilih untuk have a dinner date dekat rooftop One City USJ , so aku pilih untuk makan dekat Khrua Thai. Hehehe. Orang dinner date selalunya makan makanan western tapi aku pilih asian. Wakakaka.



Tu diaaaa makanan mak buyong dan suaminya. Hahaha. Konon konon nak dinner sekali makanan sampai awal , memang terus bedal. Hahaha. Siapa suruh nampak sedap sangat kannn. Memang laju jela laki bini ni kerjakan. Tapi , memang sedap ! Sotong stim lemon tu powerrrrr. Lulz.


Alhamdulillah , our 1st anniversary celebration went well. Walaupun dalam tengah sedap makan boleh pula kena false contraction. Hahaha. Maafkanlah isterimu ini wahai suami. Tak memasal kena balik awal. Muahahaha.

To husband , 
Now you may redeem your anniversary and birthday present ya !

Thanks for your time , love ya people.


p.s : anniversary dah basi baru aku sempat buat entry. Wakakaka.




11 comments:

  1. Happy Anniversary again dik! Chaiyokkk ade bnyk tahun lagi nie! Lpeas kan fasa 5 okey ;)

    ReplyDelete
  2. Ni mesti auto publish ni kan kan?

    Happy anniversary.

    ReplyDelete
  3. Oi sotong tu menggoda tol! Haha.
    Happy anniversary nurie and husband.

    ReplyDelete
  4. happy anni awak.. tahun depan tambah bby lagi eh.. eh!!! hehehehe.. :p

    ReplyDelete
  5. ada anak sekarang lagi meriah rumah kan

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah