Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Sunday, September 6, 2015

Little NS Journey : Alhamdulillah , its a boy !

Assalamualaikum & Hello.

Untuk cerita satu persatu macam mana pengalaman bersalin tu obviously tak sempat lagi rasanya nak taip. Hehehe. So , pengalaman bersalin kita cerita dalam entry lain okay. 

Alhamdulillah , 3rd September 2015 tepat pukul 2.57 petang aku dah selamat melahirkan seorang bayi lelaki dengan berat 2.8kg. ^_^


Welcome to the world my son , Mommy & Daddy loves you so much. Muahciked. Ekekeke.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : gambar baby nantilah aku upload ye.

13 comments:

  1. Congratulation! Duk ikut baca pregnancy journey Nad akhirnya baby dah kuar. Alhamdulillah. Selamat berpantang:))

    ReplyDelete
  2. Yeay nad dah jadi mom.. Nama apa anak?

    ReplyDelete
  3. tahniah dear....rasa kita mcm lebih krg je due, awak bersalin dulu ye.. :-)

    ReplyDelete
  4. Alahaiii, dah bersalin dah. Tahniah dik & welcome to parenthood!

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah! tahniah dah ! welcome to the clubbb ! huhu

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..tahniah... normal ke c-zer..slmat berpantang ye

    ReplyDelete
  7. tahniah makcik.. tak sabar nalk jumpa awk & bby ni.. muachchh utk bby! :)

    ReplyDelete
  8. Congratulations Mommy & Daddy! Welcome to the whole new world, boy!

    Alhamdulillah, berakhir sudah satu episod. Lepas ni selamat menjalani tempoh berpantang dan tak cukup tidur yerk ^_^

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah