Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, November 4, 2015

Little NS Journey : 2 Months !

Assalamualaikum & Hello


Hai kawan kawan Mommy , semalam kita genap 2 bulan. Rasa macam kejap je kita dah besar. Hehe. I'm growing up kawan kawan Mommy. Soon Mommy pun akan start kerja balik. Sobsss. Kita harap kita dapat behave and tak susahkan Nanny (nenek bukan babysitter) kita nak jaga kita. Huhu. Harini kita nak pergi cucuk untuk 2 bulan. Huhu. Mommy mesti macam biasa , taknak tengok kita kena injection. Lol. Hahaha. Kawan kawan Mommy doakan kita tak meragam - tak demam tau bila kena 2nd injection ni. Kita bukan apa , taknak Mommy kita risau. Mommy kita tu overshadow je lebih. Ekekeke.

Thanks for your time , love ya people.


7 comments:

  1. hehehe.. Nadeem strong kan! happy 2 months baby boy antie! :)

    ReplyDelete
  2. Uih...dah boleh tunjuk penumbuk dah..hehehe

    ReplyDelete
  3. eh 2 bulan dah time fliesss~~~~~
    hi bby ns huhuhu <3

    ReplyDelete
  4. Dah dua bulan usia Nadeem ni rupanya. Nampak sangat lama akak tak singgah ke blog Mommynya ni ^_^

    Akak pun macam tu juga. Anak yang nak kena inject, kita yang merah mata menahan sedih... Rileks, Nad. Lepas ni setakat anak kena inject tu perkara biasa dah....

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah