Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, December 3, 2015

Little NS Journey : Doorgift for Majlis Aqiqah Nadeem Syadeed

Assalamualaikum & Hello.


Setiap kali nak buat majlis je mesti terpikir pikir nak bagi doorgift apa dekat guests. Huhu. Kalau masa nikah haritu aku pilih untuk bagi Kacang Tumbuk & Tart Nenas. Tapi. Kalini aku pilih untuk kasi Madu. Hehe. Mula mula tu tak tahu juga nak order dekat mana honey in jar tu , sampailah aku terjumpa dekat IG Fatin Liyana. Huhu. Laju laju aku usha IG vendor tu. Aleh aleh closed order dah. Sobbbsss.


Tapi aku tetap juga cuba nasib. Hahaha. Manalah tahu ada rezeki Nadeem nak bagi honey in jar as a doorgifts kan. And yes , memang rezeki Nadeem sebab aku tanya vendor tu dan vendor tu kata boleh selit order since quantity yang aku nak tu tak banyak. Lalalala. Gembira. Masalah doorgifts - selesai !!


Vendor : @Nera2Nera




Honey in jar 70 ml : RM 3/botol


Lepas aku order , terus aku bayar separuh daripada total amount. And masa nak pickup order dekat Damansara Damai , aku bayar another half. Huhu. So settle dah doorgifts untuk tetamu. Doorgifts untuk kumpulan marhaban pula aku just add on Buku Doa Doa Harian , Sejadah dan Cash.


Thanks for your time , love ya people.



14 comments:

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah