Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, January 8, 2016

Little NS Journey : Nadeem at Hippopo Baby Spa !

Assalamualaikum & Hello.

1 January 2016
Hippopo Baby Spa , Great Eastern Mall

Actually dari sebelum kahwin and ada anak lagi aku dah berangan bila ada anak nanti nak bawa anak pergi berenang renang dekat Hippopo Baby Spa ni. Hahaha. Dan bila dah ada Nadeem ni , aku duk lah tunggu juga masa yang sesuai nak bawa Nadeem berenang renang. Akhirnya , sempena tahun baru 2016 Mommy , Daddy & Nanny bawa Nadeem pergi berenang renang hoccay. Ngeeee. Mommy yang terlebih excited sebenarnya. Muahahaha.

Terus laju laju suruh Wan call Hippopo dekat Great Eastern tu and buat appointment. Alhamdulillah. Ada slot kosong on that day , mungkin sebab ramai yang pergi bercuti kot. Hehehe. Pukul 4 petang ktorg dah terpacak dekat depan Hippopo. Tak sabar oii nak bawa anak teruna den tu. Muahahahaha.



Nampak tu , muka excited !! 



Tapi






Bila masuk tub tu je , baru cecah kaki terus melalak ! Hahahahahaha. Tu yang end up muka macam ni. Muahahaha. Nak kata keadaan air dalam tub tu sejuk , tak juga. Elok je air dalam tub tu , suam suam. Saje je tau dia nak tunjuk bakat melalak kat sana. Ekekekeke.


Rupa rupanyaaaaa





Melalak bagai nak rak , sebab mengantok !! Wakakaka.






So , for the first time ni memang agak tidak memberansangkan. Hahaha. Maybe kena bawa datang setiap bulan kot baru Nadeem boleh adapt nak main air dalam tub tu. Mihmihmih. Mommy takkan menyerah kalah okayyy , Mommy nak Nadeem suka main air , I don't care. Hahahaha.



Thanks for your time , love ya people.


p.s : baru ada mood nak letak watermark dekat gambar , hahaha.


8 comments:

  1. hehehe..comeynye dia tido dlm pelampung tu..

    ReplyDelete
  2. awk amik pakej atau single session je?? ad caj tersembunyi x?

    ReplyDelete
  3. Hahahaa ! Nanti lama lama dia dah biasa melalak tak nak keluar dari air pulak :D

    ReplyDelete
  4. Bawa bukan time tidur dia kot atau time dia tengah aktif, baru nadeem tak tidur =D

    ReplyDelete
  5. wah..massage pun ada...syok nya jadi baby zaman sekarang..ehheh

    ReplyDelete
  6. alahai omeynye..tido ke tu dlm air...hihi

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah