Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, January 6, 2016

Little NS Journey : Pelamin untuk Majlis Aqiqah Nadeem Syadeed

Assalamualaikum & Hello.

Actually sebelum kahwin lagi dah berangan usha pelamin berendoi. Haha. Ada satu vendor dekat IG ni aku minat nau dengan design cradle dia. Lain daripada lain. Tapi bak kata orang ukurlah baju di badan sendiri. Hahaha. Maka dengan itu , kita lupakan jela untuk bekerjasama dengan that vendor. Huhu. Takde rezeki. Nak buat macam mana ye dak. Hehe. But ! I found another vendor. Ehem. Laju je aku buat keje kan. Haha. Iyelah , demi anak terchenta. Mestilah laju. Hihihi.

Vendor terpilih : @cradleysious

Kebetulan masa aku usha tu Cradleysious tengah buat promo RM 499 nett. Hahaha. Mana nak dapat harga macam tu. Siap include dengan transportation charges weh. Alhamdulillah , rezeki Nadeem dapat jumpa vendor yang charge dengan harga yang affordable. Design pun lawa , simple yet nice. Hehe. Sangat memenuhi kriteria yang aku cari. So , dengan pantas aku pun book. Hehehe. Takut nanti lambat , melepassss.






Tadaaaaaa !! Lawa tak ? Kalau kalau sesiapa yang cari pelamin berendoi untuk anak tu , bolehlah consider Cradleysious dalam list korang. Serious aku puas hati. Hehehehe. Bak kata ownernya haritu 'Kalau u tak puas hati bagitau je staff I , suruh dorang buat sampai you puas hati'. Naseb baik memang memuaskan hati , so aku takde benda nak complaint. Hehehe. Thank you Cradleysious. ^_^

Thanks for your time , love ya people.

20 comments:

  1. Replies
    1. Thanks nadia. rasa nak nangis ada oang buat review. haha

      Lots of love
      Cradleysious

      Delete
  2. Mmg lawa & simple.

    Dakpink.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah kenapa pakai Anon plak kak oi. Haha. Thank you. ^_^

      Delete
  3. alhamdulillah. cantik sangat. nampak exclusive ^_^

    ReplyDelete
  4. simple, cantik. elegant..semua ada...

    ReplyDelete
  5. ambbbboooooooooiiiiii...tu diaa...all blue tau! hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan baby boyyyy , biru jela pun yang okay. Kahkahkah.

      Delete
  6. Lawaaaaa ! Warna biru pulak tu, haih jatuh hati sudah. :D

    ReplyDelete
  7. sweet ocean blue.. boleh buat pelamin tuk tunang la pas ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboii BBL senyap senyap je nak tunang. Ekekeke.

      Delete
  8. harlu cutie babyyyyy hehehehheeh serious cantik and comel and cute.
    thanks share kak nurie :') bila la qila nk ada baby. eh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bilalah nak makan nasi minyak Qila ni. Ehhh. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah