Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, March 3, 2016

Little NS Journey : Happy 6th Months Baby Boy !

Assalamualaikum & Hello.

03 March 2016
Putrajaya , Malaysia

Eh tahu tahu je baby boy Mommy ni dah masuk 6 bulan. Hehehe. Rasanya macam baru je beranak , rasanya macam baru je lagi keluar operation theater. Tup tap tup tap. Nadeem dah start makan solid foods. Mihmihmih. Kejappppp sangat rasa. ^_^

Apa je yang Nadeem dah boleh buat ?
  • Dah boleh rolling here and there
  • Dah boleh meniarap
  • Dah boleh tegakkan leher 
  • Dah boleh angkat kepala tinggi tinggi
  • Dah boleh capai apa yang orang pegang
  • Dah boleh tarik rambut orang
  • Dah boleh tepuk tepuk air dalam bath tub
  • Dah boleh gelak gelak , sengih sengih bila orang agah
  • Dah boleh telan air liur , apatah lagi makanan. Kahkahkah.


Happy 6th Months Baby Boy !
Mommy & Daddy will always love you.


Thanks for your time , love ya people.


4 comments:

  1. beza sebulan ye ngn babyAlma.. blh geng nanti..hehe

    ReplyDelete
  2. Tak lama lagi boleh berlari dah Nadeem ni. Hihi :)

    ReplyDelete
  3. yehhhh dah boleh kawin! eeehhh ibu rarah rindu nadeem la.. ibu rarah dah nak abih pantang ni.. nanti kita date yer!

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah