Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, April 13, 2016

Bonda's Ketupat Pulut & Serunding !!

Assalamualaikum & Hello.

Terasa nak makan ketupat pulut tapi tak tahu nak dapatkan dekat mana ? Nak tunggu hari raya ? Peerrrghhh macam lambat lagi jeeee. Nak buat sendiri ? Rajin ke ? Hahaha. Mesti lebih rela kebulur kan. Ekekeke. Ini dia aku ada satu produk baiikkkk dari ladang untuk korang yang nak makan ketupat pulut tu. ^_^


Tu diaaaaa


Ekspress okay !!!


So, tak payahla korang nak buang masa nak buat ketupat pulut dah. Korang boleh mudahkan kerja korang dan mempercepatkan proses ketupat pulut masuk dalam mulut korang. Gembira kan kan kan ? Hahahaha.



Hoii , tengok gambar pun telan air liur dah kenapaaaa. Hehehe.

Kalau korang nak tahu Bonda's Ketupat Pulut & Serunding Ekspress ni adalah yang pertama di Malaysia tau. Apa kata korang kasi trylah sepeket dua , gerenti sedap oii. Maka dengan itu , korang memang akan repeat order untuk raya pula. Mihmihmih. Senang kerja korang weh !! Tak payah nak bersengkang mata membela eye bag di malam raya. Pagi pagi raya dengan baju raya meletopsss korang tu , korang still boleh rebus ketupat pulut tauuuu.  ^_^


Isi Kandungan Ketupat Pulut & Serunding
  • Beras Pulut
  • Santan Serbuk
  • Seruding Daging

Kalau korang rasa was was nak try Bonda's Ketupat Pulut & Serunding ni , nah korang baca testimoni dekat bawah ni. Hehehe. Gerenti lepas baca korang terus rasa nak cepat cepat order. Miahahaha. Kalau rasa testimoni aku kasi bawah ni tak cukup kukuh lagi , korang boleh cari juga dekat website & Facebook dorang. Nanti link aku kasi okayyyy.


Testimoni







HARGA : RM 17



UNTUK HUBUNGI :

Whatsapp : 016-9350640 (Cik Nad)


4 comments:

  1. beli raya nanti la..sekarang nak bagi kecik perut ni..hehehe

    ReplyDelete
  2. The world is changing fast. people are also being transformed. day by day we are becoming more dependant on degital system. you are making me think of this really. You have a great method of sharing your thoughts Jelly Gamat QNC

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah