Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, April 7, 2016

Kambing Perap Frozen , Thorbaekkk !

Assalamualaikum & Hello,

Siapa dekat sini peminat kambing perap ? Aku ada berita baik untuk korang semua. Hehehe, Especially korang korang yang duduk area Ampang ataupun Lembah Klang. 


Ni diaaaaaa


Ni diaaaaaa


Kambing perap frozen terbaik untuk abad ni. Wahhh !!! Gituuu.





RM 36 / 1 kg (6-7 keping)

Sekarang dah tak payah nak makan lamb chop dekat luar dah. Korang just tunggu je delivery kambing perap frozen korang kat rumah. Sesambil tu buatlah potato wedges - coleslaw , sampai je kambing perap tu korang campak terus dalam kuali. Lepas tu santaplah korang anak beranak.

Yang penting , takkan menyesal punya dengan kesedapan perapan kambing tu !! Memang menjilat jari weh , dapat pula daging kambing tu lembutttttt je. Alahaihhhh. Sampai terjeling jeling daging kambing dekat pinggan orang sebelah. Ehek ! :P


Tak percaya ?


Nah tengok sendiri customer feedback mereka !









Nampak ? 


Iollss tak tipu okay ! 


Kalau ada antara korang yang rasa rasa berminat nak order tu bolehlah Whatsapp/Call/SMS ownernya sendiri. Kambing perap ni buat masa ni hanya COD sahaja , takde pos pos. Bak kata owner 'Nanti kambing basi'. Hehehe. 

Kepada penduduk Ampang , tiada sebarang caj penghantaran akan dikenakan. Tapi , untuk luar daripada Ampang ada caj penghantaran. Nak buat camne , minyak pun dah naik harga kaaannnn. Mihmihmih.

Ikhwan : 012-6039695 

Thanks for your time , love ya people.


5 comments:

  1. nyummm, tiba-tiba rasa lapar oiii...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Whatsapp je kak , cakap ngan dia tahu dari blog nurie ok. Hahaha ! :P

      Delete
  3. Tskkk Saje kan buat orang telan airlio. Hahahha !

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah