Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, May 4, 2016

IKEA Personal Shopper - COD Putrajaya

Assalamualaikum & Hello.

Agak lama aku tak update blog , lepas tu tetiba aku muncul dengan status baru daripada Blogger kepada Ikea Personal Shopper. Hahaha. Actually pada asalnya aku takdela serious nak jadi personal shopper , asalnya saje nak tolong beli untuk member office je. Tapi bila officemate pun macam support je kalau aku jadi personal shopper , tu yang terus terjadi personal shopper.

For now , aku hanya buat COD Putrajaya. So , siapa yang nearest Putrajaya or stay Putrajaya bolehlah selit selit order. Hehehe. Jangan risau , aku tak charge mahal mahal. Kasi murah murah saja. Hehehe. Aku ingat nak open juga untuk pos item keluar daripada KL. So that orang luar KL pun bolehlah merasa pakai barangan Ikea. Apa pendapat korang ??


Nadeem pun jadi assistant Mommy. 

Ni aku tengah open batch 2 , Isnin - Jumaat (12 tengahari). Lepas daripada 12 tengahari masuk dalam order next weeknya ye. Hehehe. Sebab senang aku nak sorting. Takdelah kelam kabut (bajet bajet banyak order je kau punnnn). Hahahaha.

Cara nak order :
  1. Browse website Ikea - www.ikea.com.my
  2. Pilih barang dan tekan 'Save To List'
  3. Pilih store IKEA Cheras
  4. Email shopping list korang ke email : nnmradzif@gmail.com (sila attach number telefon sekali)
  5. Tunggu quotation daripada aku thru Whatsapp or email (harga termasuk service charge)
  6. Payment penuh dikehendaki ye (no hutang hutang). Hehe !




Alhamdulillah , batch 1 haritu dah selamat pun deliver dekat customer. ^_^

Instagram : @ikea.cheras.ps_nnmr

Thanks for your time , love ya people.


11 comments:

  1. beb, ana ada email.
    sbb now da pindah JB. bedsheet je aku mtk tlg beli..
    tlg quote harga skali postage ye... huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay dah Whatsapp , setel ha. Haha. Thank you for trusting us. Gittewww. :P

      Delete
  2. Patutlah lama tak muncul. Nanti bukak laa utk org luar kl sekali :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita bukak dah untuk orang luar KL , email ye kalau interested. InshaAllah kita boleh tolong. ^_^

      Delete
  3. wah...dah erubah status ye?/heheh...boleh la nanti bebila akak order barang ye?/:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh kak , inshaAllah kita try buat untuk pos ni slow slow. Hehehe. Pelan pelan kayuh. :D

      Delete
  4. pos sarawak jugak nanti plis! haha

    ReplyDelete
  5. Akak bukan tak nak order kak ko dik, tapi kat Nilai ni dah ada si Cha (Sasha) tu. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu tu , haha. Ai taknaklah sailang Kak Cha. Kak Cha taiko tuuu. :P

      Delete
  6. order meatball Ikea boleh tak?hehe

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah