Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, May 20, 2016

Little NS Journey : Lepak TheGarageKL dengan Mommy Daddy !

Assalamualaikum & Hello.

Okay cerita basi lagi ! Ahaks. Tapi tak sebasi cerita holiday Nadeem dekat Cameron Highlands. Hahaha. Kali ni cerita dia , tiga beranak pergi melepak dekat TheGarageKL. Nak juga acah acah hipster tiga beranak ni. Ekekeke. :P



This is how lovely my son is , pfftt ! Kuat buli Mommy la budak ni. Habis dimakannya hidung Mommy , dikoreknya mata Mommy. Ikut suka hati dia je , pastu jerit jerit gembira. Over ya Nadeem ni. 


Tapi bila Mommy cium dia , this is what he gave me in return ! Muka takde masam lagi ke Nadeem Syadeed ? Pandang awek meja sebelah ke apa haaaa. Berani berani ye nak tackle awek meja sebelah padahal awek pertama awak depan mata je. Chooiii. :D


Selepas berpuluh puluh kali cuba snap gambar bertiga , at lasttt ! Ni je yang okayyyy. Yang lain semua teruk. Hahaha. Macam macam bunyi kena buat nak bagi dia pandang camera. Kekekeke. Tak kaki selfie la Nadeem ni. Takpe , nanti Mommy ajar slow slow okay. Hahahaha.



Mula mula pizza sampai tu , rasa macam tak mampu je nak habiskan. Sebab besar weh. Pastu makan dua orang je. Pheww ! Tapi duk layan Nadeem sambil kunyah kunyah. Tahu tahu je dah habis. Kahkahkah. Nadeem tengok jela Mommy Daddy makan sedap sedap. Nadeem makan bubur je diam diam. Ekekeke.

Thanks for your time , love ya people.

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah