Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, May 19, 2016

Little NS Journey : Nadeem Jalan Jalan Cameron Highlands !

Assalamualaikum & Hello.

Entry ni dah layak jadi entiti dah sebenarnya. Hahaha. Aku pun terlupa yang aku tak blogkan lagi pasal first vacation Nadeem ni weh. Hahaha. Ampunkan Mommy anak ooii. Sejak sejak bersalinkan Nadeem ni , sifat pelupa tu semakin sebati dengan diri aku ni. Muahaha.

Dan memandangkan aku pun macam berkurun baru nak update blog , so nak taknak korang baca jelah eh apa yang aku tulis dan karutkan. Hehehe. Kasi supportlah sikit Mommy anak satu ni untuk menaip kembali. Okay ?


Cameron Lavender




Daripada gaya nampak macam Mommy Daddy yang over seronok. Kahkahkah ! Masa ni Nadeem baru 3 months kalau tak silap aku. Apalah sangat yang budak ni faham. Ekekeke. Lagipun masa ni rupanya Nadeem tak berapa sedap badan. Huhu. Sorry darling , Mommy time tu tak alert lagi. T_T

Boh Tea Plantation






Keesokan harinya ktorg pergi Boh Tea Plantation , fefeeling nak lepak santai dekat atas tu. Mujur juga dapat meja yang dekat belah luar , feeling Ombak Rindu la kaaannn. Muahaha. Tapi tak lama pun lepak atas , sebab nak kejar balik KL. Hahaha. Tak cukup time , huhu ! Takpe , nanti Nadeem dah besar boleh jalan - kita ajak Daddy repeat lagi ok ! ^_^


Last stop sebelum balik KL - sebelum Nadeem kena heavy flu ! Sobsss. Sampai sampai KL terus pergi klinik weh. Hahahaha. Mujurlah tak demam teruk , dedar je. Esoknya dah tak dedar dah , aktif main macam biasa. Cuma itulah , berhingus je. Hahaha. Sejak itu , Mommy trauma dah nak pergi holiday. Kahkahkah. Tunggu besar naaaa. Muahciked.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : entry ni masa umur Nadeem 3 bulan , now ? Dah nak masuk 9 bulan ! hahahaha, 6 bulan peram entry. kikikiki. :P

12 comments:

  1. alooo nadeem ni ngantuk pulak dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadeem memang suka tido , dah besar je baru tak reti tido. Kahkahkah.

      Delete
  2. comelnya! mana dapatsweater cam teddy bear tu! tanya macam la ada anak aku nak sarungkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat H&M kalau tak silap kita beli haritu , hahaha.

      Delete
  3. haaaaa update pon blog.. update lagi makcik.. nak bacaaaa pasal nadeem.. rindu awak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha ! Nak update asiklah busy , tu yang sampai terperam entry lama lama. Rindu awak juga makcik. ^_^

      Delete
  4. hehehe..relax la mummy....nadeem sethn nati jgn lupa book hotel okeyy ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakaka ! Yang setahun tu dah berbulan dah book. Muahaha. :P

      Delete
  5. Comel Nadeem hehehe. Nadeem dah boleh jenjalan lagi tu

    ReplyDelete
  6. Ya Allah..comel nya..lagi2 gambar yang baju bulu beruang tu..eheheheh

    ReplyDelete
  7. gambar tengah menguap paling comel. print letak dalam frame besar2

    ReplyDelete
  8. alololo....comelnya nadeem ini....baju beruang stylo pulak tu...hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah