Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, July 25, 2016

#AthleaTurns1 , Saengil Chukhahamnida !

Assalamualaikum & Hello.

Saengil Chukhahamnida Athlea !!

Siapa dekat sini yang suka sangat dengan kosmetik ? Especially barangan Korea ? Kalau suka meh sini rapat rapat. Aku nak bagitahu korang yang Althea nak kita ramai ramai celebrate birthday dorang yang pertama. Haaaa. Nampak , birthday dorang tapi korang yang dapat benefit. Chaiyalahhh.

Althea's Birthday Celebration 20th - 31st July, 2016
  • Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit
    For orders placed on 20/7 onwards. While stocks last.

  • Free Goodies for first 1,500 shoppers
    Full size beauty products. While stocks last. 

  • Birthday Giveaway. Pick 3 Top Sellers for 100% REBATE!
    Rebate will be credited into your account. 

  • #AltheaTurns1 Instagram Contest
    - Got your Althea party kit? Wish us a happy birthday with #altheaturns1 and stand a chance to win amazing prizes such as Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits and beauty hampers from Althea! 
    - Prizes total worth KRW10,000,000 to be won.
    - Contest starts from 20th July - 15th August, 2016.




Apa lagi , kasi penuhkanlah cart korang dengan barang yang korang suka ! Oh dan jangan lupa , guna voucher code yang Althea kasi tu. 



Aku dah ! Korang bilaaaaa lagi ?

Instagram : @altheakorea


Thanks for your time , love ya people.


3 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah