Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, July 10, 2017

Mat Ri Ye !

Assalamualaikum & Hello.

Mat Ri Ye !! 

(Maafkanlah hakak , hakak pun nak juga feeling feeling hipstur macam budak budak sekarang). Hahaha !

Setelah sekian lamaaaaaa aku menghilangkan diri. Akhirnya harini aku rasa macam nak munculkan diri sikit je. Buat pengubat rindu korang semua dekat iollss. Chit !  

Banyak benda yang aku rasa aku terlepas sejak sejak tak blogging ni. Rasanya banyakkkk gila cerita korang korang yang aku dah tak tahu hujung pangkal. Hehehe. So , jyeah ! Aku akan try untuk catch up balik inshaAllah. Ni pun aku gigihkan diri untuk type entry guna handphone tahu tak. Semua kes blogger kena block dekat office. Whatde betullah. Hurm.

So , itulah dia. 

WELCOME BACK TO ME - MYSELF & I !


Ni aku dengan anak bujang aku yang sorang ni. Banyak gila aku hutang cerita membesarkan budak kecik yang banyak akal ni. Tapi. Itu nantilah aku try pelan pelan ingat balik everything. Hahaha. Maklumlah simptom mak mak ni , kuat benau pelupanyaaa. Kihkihkih.




Tahun kedua beraya tanpa Ayah , hurm. Memang perasaan nak raya tu pun tak berapa nak ada. Still. Huhuhu. Tapi yang hidup wajiblah meneruskan kehidupan sehari harian kan ? So , this is it. My familia ! My precious - my backbone - my everythinggg.

Tahun ni aku pilih nak warna kuning kononnya , sekali baju aku tak berapa nak kaler kuning. Katanyaaa Marigold Yellow. Hahaha. Hakak is pasrah. Janji raya perlu diteruskan. Kakakaka. Yang si Nadeem ni , tahun ni dah pandai buat perangai. Sebab tula gambar dia semua pandang handphone. Nak menengok Robocar Poli juga pagi pagi ghayeee. Sabar jela maknyaaaa. Songkok semua dicampaknya ketepi. Haih. Mujur ghaye , kalau tak kompom Mommy naik singa nak. Huhuhuuuuuuu.


Dan inilah keluarga kecil iollss. Hahaha ! Tengoklah muka Nadeem tu. Maneeeehhh sangat Mommy tengok nak oii. Rase nak lambung lambung je tengok muka benyek awak tu. Haih. Hahahaha.

Ape pun , aku ucapkannnn Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semuaaa yang sudi baca blog aku ni lagi. Sudi sudikanlah tinggalkan kata kata semangat untuk aku terus rajin dan rajin menulis macam sebelum sebelum ni. Gitchuuu ! 😘


p.s : ada lagi ke skill menulis ni ?? Hurmmm. Hancusss.


Thanks for your time , love ya people.

8 comments:

  1. Replies
    1. Thanks akak ! Doakanlah jangan jadi lalang , kang tahu tahu hilang lagi. Hahaha

      Delete
  2. welcome back !! cantik warna baju tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you awak ! Hehe. Cantik tapi tak berapa nak sama. Haha. Pasrahhh.

      Delete
  3. Wahhhh welcome backk! Nadeem dah besar dah, cepatnya masa berlalu. Heheh. Selamat Hari Raya Nad & family :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadeem dah big baru mak dia ade masa nak tengok blog. Kikiki. Selamat Hari Raya Nani. Nanti datang singgah lagi tauu. :)

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah